Beixo vouw-fiets

Beixo compact

De beixo compact fietst als een volwassen fiets. Hij verwelkomt u dan ook graag voor een korte rit, maar ook voor langere afstanden haalt hij absoluut zijn neus niet op. Allemaal dankzij zijn zitgemak, traptechniek en te te vergeten; de cardanas. Zo weet u zeker dat de beixo compact u niet alleen moeiteloos naar uw werk of station brengt, maar ook dat de ketting er nooit meer afloopt. Die zit er immers niet op. En Daarmee gaat de compact door waar andere vouwfietsen stoppen. Het liefst fietst hij maar door en door. En u natuurlijk ook.

Verkrijgbaar met 3 en 7 versnellingen


Beixo slim

Less is more. Dat maakt de vernieuwde beixo slim tot een slimme stads- en tourfiets. Zo zit er op de slim geen ketting, maar een cardanas. Daarmee behoren vieze handen tot het verleden. En dat is best prettig. Net als het vouwbare stuur en de inklapbare pedalen. Daarmee neemt hij thuis in de schuur of gang weinig ruimte in Maar de grootste voordelen van de slim ervaart u natuurlijk tijdens het fietsen. Zijn sportieve zit en de uitgelijnde geometrie van het frame maken de slim speels voor in de stad en stoer genoeg voor een tocht in het weekend.


De beixo electra low elektrische vouwfiets

De beixo electra elektrische vouwfiets combineert het gemak van de beixo compact-vouwfiets en de cardanasmet een hoogwaardige elektrische aandrijving en een lage instap.
De 20
inch wielen en de grote wielbasis maken de fiets heel stabiel. Met een sierlijke lage instap voor extra zekerheid en comfort.
Zowel met als zonder de ondersteuning fietst deze elektrische vouwfiets heerlijk. Met een simpele druk op de knop schakel je de motor in of uit.
En met een gewicht van iets meer dan 20 kilo is het meteen één van de lichtste elektrische vouwfietsen.
De electra wordt in Nederland gemaakt, hierdoor zijn service en kwaliteit
gewaarborgd.